top
فواید کم بودن تعداد اسباب بازی برای کودکان

فواید کم بودن تعداد اسباب بازی برای کودکان

فواید کم بودن تعداد اسباب بازی برای کودکان
البته که هر بچه ای باید اسباب بازی داشته باشد. اما محدود ماندن تعداد اسباب بازی‌ها، هم برای خانواده و هم برای کودک مفیدتر است. کودکانی که اسباب بازی‌های کم تری دارند اجتماعی تر و خلاق تر هستند. در ادامه می‌توانید سایر فواید کم بودن اسباب بازی برای کودکان را مطالعه کنید :
 
- کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند یاد می‌گیرند که خلاق تر باشند. این کودکان با اشیاء اطراف خود، حتی با یک تکه چوب، می‌توانند خیال پردازی کرده و بازی کنند.( می‌توانید شرایط ایجاد کنید تا کودکان با طبیعت ارتباط بیش تری داشته باشند. )
- کودکی که اسباب بازی کمتری داشته باشد قدر آن چه را که دارد، بیشتر می‌داند. زمانی که برای کودک زیاد اسباب بازی بخریم خیالش راحت است که در هر صورت وسیله جدیدی برای او تهیه می‌شود. در نتیجه برای آن چه که دارد ارزش قائل نخواهد شد.
- کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند اجتماعی تر می‌شوند. آن‌ها هم با هم سن و سال‌های خود و هم با بزرگ تر‌ها راحت تر ارتباط برقرار می‌کنند و می‌توانند زمان بیش تری را با آن‌ها بگذرانند. کسانی که در کودکی فرصت صحبت کردن بیشتری داشته اند در دوران تحصیل دانشگاهی افراد موفق تری هستند.
- کودکانی که اسباب بازی کم تری دارند از وسایل خود بهتر نگهداری کرده و اجازه نمی‌دهند آن‌ها به راحتی خراب شوند. زیرا می‌دانند که بلافاصله اسباب بازی جدیدی برای آن‌ها خریداری نخواهد شد.
- کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند بیشتر کتاب می‌خوانند و بیشتر به فعالیت‌های اجتماعی توجه می‌کنند. این کودکان نقاشی یا رنگ آمیزی کرده و به موسیقی بیشتر علاقه نشان می‌دهند. همه این کارها در رشد کودک تاثیر به سزایی دارد.
- کودکانی که اسباب بازی کم تری دارند از منابعی که در دسترس آن‌ها است به بهترین نحو استفاده می‌کنند برای مثال: اگر اسباب بازی سفینه فضایی نداشته باشند از پاکت شیر به عنوان سفینه فضایی استفاده می‌کنند.
- کودکانی که اسباب بازی کم تری دارند، کم تر دعوا کرده و شراکت را یاد می‌گیرند. (از نظر معنوی یاد می‌گیرند تا اسباب بازی‌هایی را که دیگر مناسب سن آن‌ها نیست یا دیگر با آن بازی نمی‌کنند، به افراد کوچک تر از خود و یا کودکان نیازمند بدهند. )
- کودکانی که اسباب بازی کم تری دارند تمام خوشحالی و خوشبختی را در وجود اسباب بازی‌ها نمی‌بینند و اشتیاق بیش تری به یادگیری نشان می‌دهند.
- از همه مهم ترکودکانی که اسباب بازی کم تری دارند خصلت سیری ناپذیری پیدا نمی‌کنند. کودکانی که هر آن چه می‌خواهند از طرف خانواده آن‌ها تامین می‌شود؛ هم در کودکی و هم در بزرگسالی تبدیل به افرادی همیشه ناراضی می‌شوند.


مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات