از سن دو سالگی میتوان کودکان را با آشپزی آشنا کرد:
راز موفقیت آموزش به کودکان ایجاد فعالیتهای سرگرمکننده است. برای سرگرمی کودکان باید از روشهای متنوع استفاده کرد.. آنها بهتدریج علاقه نشان میدهند و میخواهند تا در تهیه غذا سهیم باشند. انتقال دانش آشپزی رکن اصلی برای تشکیل ساختار هویت است، در واقع با انتقال معلومات آشپزی میتوان عادات غذایی خانواده را سامان داد (ساعات صرف غذا، ساختار غذاها). هرچه زودتر انتقال اطلاعات انجام شود بهتر است زیرا کودکان در سنین کمتر، اطلاعات را بهطور ناخودآگاه دریافت میکنند.