برای شروع آشپزی چند نکته بسیار پر اهمیت است که قبل از هرکاری باید به آن توجه کرد:
مواد اولیه آشپزی را به همراه کودکانتان تهیه کنید و آنها را با ظاهر ، طعم و خواص و نام آنها آشنا کنید.
قبل از آشپزی ابتدا خودتان پیش روی کودک دستانتان را بشویید و از او هم همین را بخواهید و ضررورت های بهداشتی آنرا متذکر شوید.
از کودکانتان بخواهید برای جلوگیری از بیماریهای احتمالی تا آماده شدن نهایی غذا صبر کند و از تست مواد خام اجتناب کنند.
از ریخته شدن جزئی مواد توسط کودکان چشم پوشی کنید.
کودکان از صبر کمتری برخوردارند، به آنها کارهای کوتاه مدت و سبک محول کنید و در هر زمان فقط یک کار را از او بخواهید.
کودکان زود هیجان زده میشوند و فراموش میکنند . هر جا لازم است مراحل کاری را با آرامش برایشان تکرار کنید.
آشپزهای کوچک نیاز به نظارت دایم دارند.
کودکان را با لازم خطرناک آشپزخانه آشنا کنید و خطر آنها را برایشان توضیح دهید.
در انتهای کار از کودکانتان برای نظافت محیط کمک بخواهید و از کمک وی تشکر کنید.